BETA
Monuta NL Affiliate Program

Monuta NL Affiliate Program

Does Monuta NL have an affiliate program?

Yes, the Monuta NL affiliate program is available from the AWin affiliate network.
Monuta NL screenshot
http://www.monuta.nl/verzekeringsmodule/offerteaanvraag?execution=e1s1

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Monuta NL affiliate program in Netherlands. Other regions also might be available for this program. You should contact the administers of the program to find out more.

How do I join the Monuta NL affiliate program?

In order to apply to the Monuta NL affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of AWin . Details of each program and the network are shown below, along with links to each program. Even if you are a member of these networks already, just click through to the program, login and join.

AWin logo

Monuta NL affiliate program by AWin

Welkom bij het affiliate programma van Monuta.

Monuta is als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar de steun bij ieder afscheid. Het is onze missie om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Monuta is één van de marktleiders op het gebied van uitvaartverzekeringen en sinds 2011 in bezit van het keurmerk klantgericht verzekeren. Om de wensen van de uitvaart financieel mogelijk te maken, kan de (potentiële) klant bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. Monuta verzorgt als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Waarom kiest een klant voor Monuta uitvaartverzorging:

Monuta helpt bij het realiseren van een afscheid met een goed gevoel

Monuta ontzorgt de nabestaanden

Al bijna 100 jaar ervaring in het geven van een afscheid met een goed gevoel

Scherpe premie

Keurmerk uitvaartzorg

Alle uitvaartverzorgers van Monuta zijn in het bezit van een vakdiploma

Altijd een uitvaartverzorger uit de buurt

Hoge klanttevredenheid: 8,6

De belangrijkste productkenmerken:

Levenslang verzekerd;

Afsluitleeftijd 18 t/m 74 jaar

Levenslange premiebetaling

Jaarlijkse update van de premie mogelijk o.b.v. rente. Bijvoorbeeld: als de rente stijgt, dan daalt de premie. Bij bepalen van de nieuwe premie wordt ook rekening gehouden met de ontwikkeling van kosten en sterfte.

Totaal verzekerd bedrag minimaal € 6.500 en maximaal € 15.000;

€ 2.000 gereserveerd voor de uitvaartverzorger;

Vrij besteedbaar bedrag van minimaal € 4.500 en maximaal € 13.000;

Maken nabestaanden geen gebruik van Monuta? Diensten Monuta uitvaartverzorger vervallen, nabestaanden krijgen beschikking over het vrij besteedbaar bedrag;

Gratis kinderdekking tot 18 jaar

Voorwaarden keuring:

Gemiste sales: Er wordt door de verzekeraar gekeurd aan de hand van het polisnummer. Dit moet hetzelfde nummer zijn als de consument ontvangt per mail en/of post. Het polisnummer dient bij het indienen van de gemiste sale ingevuld te worden in de transaction query onder “order ID.” Als dit niet het geval zal de gemiste sale worden afgekeurd.

Vergoedingsmodel

Daarnaast biedt Monuta haar publishers een interessant vergoedingsmodel tot € 130,- per afgesloten uitvaartverzekering aan.

Publisher Media Type

Vaste CPS

Spaarprogramma's, actie & kortingscode publishers

€80,-

Non incentive publishers (geen enkele vorm van beloning)

€120,-

Publisher - Media Type

Alle vergelijkers

€145,-

Social (Facebook, Instagram, Twitter & Pinterest

€145,-

Social (Facebook, Instagram, Twitter & Pinterest)

€145,-

*Goedgekeurde transacties

Promoot nu Monuta en profiteer mee!

Email voorwaarden:

Het versturen van commericiele uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool, deze is beschikbaar via de toolbar “hulpmiddelen” en daarna “goedkeuringen e-mailcampagne”, in het geval van een engelse account is hij te vinden onder “Toolbox” daarna “Email Campaign Approvals.

Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.

De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.

De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.

For full details click through to AWin to find out more.
Join Program