Vila SE Affiliate Program

Vila SE affiliate program

AWin logo

Vila SE affiliate program by AWin

The Vila SE affiliate program is available from the AWin affiliate network.

ABOUT VILA

VILA väntar på att få komma i kontakt med er som kan skriva recensioner om deras produkter eller har ett intresse av att inleda ett tätt samarbete med dem. Skicka en ticket på engelska till genom Awinportalen!

VILA A/S grundades 1994 och ingår i BESTSELLER A/S, som är ett 100 % familjeägt företag som grundades 1975. Idag har VILA återförsäljarbutiker i Skandinavien Holland, Schweiz, Österrike, Tyskland, Irland, Estland samt på Island och Färöarna. VILA har fler än 1500 återförsäljarkunder i hela Europa.

VILA strävar efter att skapa kvalitetsprodukter till rimliga priser. VILA vill göra det möjligt för tjejer att klä sig fantastiskt och kvinnligt utan att behöva göra avkall på stil, kvalitet och de senaste trenderna.

ANSVARSFULL TILLVERKNING

Som en del av BESTSELLER hyser VILA åsikten att människorna och miljön är lika viktiga som de produkter vi tillverkar.

Omkring 1000 fabriker runt om i världen tillverkar dagligen BESTSELLER-produkter. Vi på BESTSELLER anser att ömsesidig tillit, dialog, utbildning och utveckling är viktiga faktorer som kan bidra till att skapa en gemensam insikt om hur en bra arbetsmiljö ska vara.

BESTSELLERS uppförandekod klargör för våra kollegor, våra leverantörer och andra intressenter, förväntningarna och kraven på arbetsförhållanden i BESTSELLERS leverantörskedja. Ett team medarbetare hos BESTSELLER arbetar enkom med vår uppförandekod i de länder där våra produkter tillverkas.

Vår uppförandekod är ingen garanti, men den hjälper oss att förbättra förhållandena på fabrikerna. Men detta är en pågående process som aldrig blir färdig. Det viktiga för oss är att vi märker att utvecklingen ständigt går framåt. Så länge den gör det, fortsätter vi att samarbeta med våra leverantörer.

For full details click through to AWin to find out more.
Join Program
Vila SE screenshot
www.vila.com

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Vila SE affiliate program in Sweden.

How do I join the Vila SE affiliate program?

In order to apply to the Vila SE affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of AWin .