Vandijkwatches.nl Affiliate Program

Vandijkwatches.nl affiliate program

TradeTracker Netherlands logo

Vandijkwatches.nl affiliate program by TradeTracker Netherlands

The Vandijkwatches.nl affiliate program is available from the TradeTracker Netherlands affiliate network. It has been listed under the moda y joyas sector.

Commission is up to 22.00 of program currency. This program has a cookie length of 100 days.

Van Dijk Watches werkt veel met influencers en hebben een branding plan waar departners optimaal van mee profiteren. De conversatieratio ligt een stuk hoger dan andere brands in dit segment. Ook de epc ligt een stuk hoger. Met het huidig prijspunt is er een perfecte balans om zo veel mogelijk conversies te kunnen realiseren en een aantrekkelijke vergoeding te kunnen betalen. Wacht niet en begin meteen met promoten!

USP's
• Hogere EPC dan bij andere campagnes;
• Vaste vergoeding per sale;
• Hogere conversieratio dan bij andere merken in dit segment.
Van Dijk Watches staat voor kwaliteit, lange levensduur en een uitstekende garantie. Ondanks de exclusiviteit van de horloges zijn de horloges betaalbaar zijn voor iedereen. Kwaliteit hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Een uitstekende service zit in het DNA van Van Dijk Watches. Niet voor niets is dit het snelst groeiende horloge brand en zijn al vele influencers gek op de modellen.

USP's
• Voor 200.00 uur besteld, is morgen in huis;
• Snelst groeiende horlogemerk in Nederland;
• Goede service staat voorop.
For full details click through to TradeTracker Netherlands to find out more.
Join Program
Vandijkwatches.nl screenshot
www.vandijkwatches.nl

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Vandijkwatches.nl affiliate program in Netherlands.

How do I join the Vandijkwatches.nl affiliate program?

In order to apply to the Vandijkwatches.nl affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TradeTracker Netherlands .