BETA
United Consumers NL Affiliate Program

United Consumers NL Affiliate Program

Does United Consumers NL have an affiliate program?

Yes, the United Consumers NL affiliate program is available through the Flex Offers and AWin affiliate networks.
United Consumers NL screenshot
https://www.unitedconsumers.com/

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the United Consumers NL affiliate program in Netherlands. Other regions also might be available for this program. You should contact the administers of the program to find out more.

How do I join the United Consumers NL affiliate program?

In order to apply to the United Consumers NL affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of Flex Offers or AWin . Details of each program and the network are shown below, along with links to each program. Even if you are a member of these networks already, just click through to the program, login and join.

Flex Offers logo

United Consumers NL affiliate program by Flex Offers

UnitedConsumers is a consumer collective consisting of over 500,000 participants, for whom a discount is made on fixed costs. By buying large, UnitedConsumers can offer high discounts for all these consumers. The fixed costs that can be discounted are Fuel, Energy, Telecom, Car Insurance and the Health Insurance! Consumers in the Netherlands can save hundreds of euros per year by joining UnitedConsumers. This program offers a 60-day cookie duration.

The payout ranges from 1.60 EUR to 48.00 EUR depending on the type of sales. FlexOffers will distribute payment in USD based on the current exchange rate.

For full details click through to Flex Offers to find out more.
Join Program
AWin logo

United Consumers NL affiliate program by AWin

Let op! Voor dit programma is het verplicht om clickref's toe te voegen. (zie Handleiding Clickref's onder tabblad documenten voor meer informatie)

Beschrijving

UnitedConsumers is een consumentencollectief en helpt consumenten met het besparen op diverse vaste lasten. Door groot in te kopen kan UnitedConsumers hoge kortingen bedingen voor de consumenten. De vaste lasten waar men korting op kan krijgen zijn autoverzekering, energie, zorgverzekering, telecom en brandstof. Inmiddels zijn er meer dan 500.000 consumenten die via UnitedConsumers besparen op hun vaste lasten. Door het besparen op de vaste lasten houdt de consument meer geld over voor een leuker leven.

Naast de hoge kortingen bieden zij ook uitstekende klantenservice. Voor het achtste jaar op rij kreeg UnitedConsumers de Opiness Beste Service Award voor energie. Daarnaast wist UnitedConsumers ook wederom de prijs voor de beste zorgverzekeraar in de wacht te slepen en wonnen ze in 2019 ook voor de tweede keer de Beste Service Award voor autoverzekeringen.

UnitedConsumers wil middels deze campagne nieuwe deelnemers werven voor haar consumentencollectief.  Hoe meer consumenten gebruik maken van het collectief, hoe groter de korting op verschillende vaste lasten die UnitedConsumers kan bieden.

De campagnes van UnitedConsumers zijn te promoten via tekstlinks, banners en/of e-mailuitingen. Deze zijn in verschillende formaten ontwikkeld zodat de publisher deze kunnen inzetten.

USP’s

UnitedConsumers is een zelfstandige energieleverancier en de consument ontvangt altijd 10% korting op de gemiddelde energieprijs en een welkomstbonus.

Bij UnitedConsumers vergelijk je meer dan 100 verschillende autoverzekeringen. Sluit de consument een autoverzekering af via UnitedConsumers. Dan ontvangt de consument gemiddeld 10% korting.

Voor de zorgverzekering werkt UnitedConsumers samen met VGZ en hierbij ontvangt de consument 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op aanvullende verzekeringen.

Met de UnitedConsumers tankkaart tankt de consument met korting bij ruim 600 tankstations in Nederland. UnitedConsumers maakt gebruik van 2 kortingsgaranties waardoor de consument altijd goedkoper uit is.

Voor telecom werkt UnitedConsumers samen met de bekende providers KPN, Vodafone, Ben, T-Mobile en Tele2. Of je nu kiest voor een Sim Only of abonnement met toestel, je krijgt altijd korting op een abonnement bij een van deze providers.

Zorgverzekering 2020/2021

Door de wettelijk verplichte verlaging van de collectiviteitskorting, biedt UnitedConsumers de zorgverzekering van VGZ aan met 5% korting op de basisverzekering!

Basisverzekeringen (incl. 5% korting)

Basis premie VGZ Basis keuze: € 114,85 (met standaard € 385 eigen risico)

Basis premie VGZ Ruime keuze: € 118,23 (met standaard € 385 eigen risico)

Basis premie VGZ Eigen keuze: € 125,59  (met standaard € 385 eigen risico)

Aanvullende verzekeringen (incl. 15% korting)

Daarnaast heeft UnitedConsumers een eigen lijn aanvullende verzekeringen waarop 15% korting wordt gegeven! Bij een aanvullende verzekering krijgt de consument een GRATIS tandongevallenverzekering.

AV Zorgzeker 1: € 6,48

AV Zorgzeker 2: € 21,12

AV Zorgzeker 3: € 34,16

AV Tand 250: € 13,38

AV Tand 500: € 22,87

Keuring zorgverzekering

Er wordt door de verzekeraar gekeurd aan de hand van het polisnummer. Dit moet hetzelfde nummer zijn als de consument ontvangt per mail en/of post. Het polisnummer dient bij het indienen van de gemiste sale ingevuld te worden in de transaction query onder “order ID.” Als dit niet het geval zal de gemiste sale worden afgekeurd.

Doelgroep

Alle consumenten in Nederland met een leeftijd van 18 jaar en ouder behoren tot de doelgroep van UnitedConsumers.

Email voorwaarden

Het versturen van commericiele uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool, deze is beschikbaar via de toolbar “hulpmiddelen” en daarna “goedkeuringen e-mailcampagne”, in het geval van een engelse account is hij te vinden onder “Toolbox” daarna “Email Campaign Approvals.

Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.

De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.

De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.

Overig

De term ‘gratis’ is niet toegestaan. Er mogen geen onderwerpen of teksten worden gebruikt met bijvoorbeeld ‘gratis tankkaart’.

Bij UnitedConsumers zijn er een aantal regels m.b.t. hoe vaak een vergoeding toegekend wordt en hoeveel tijd er moet zitten tussen aanmelding 1 en aanmelding 2. UnitedConsumers betaalt per klant maximaal 2 keer een marketingvergoeding. Daarnaast moet er minimaal 18 maanden tussen aanmelding 1 en 2 moet zitten.

Tips voor de maximale conversie

Als je je houdt aan de uitingen, teksten en onderwerpen van UnitedConsumers kan het niet fout gaan. Sterker nog, dan haal je de maximale conversie. Alle uitingen worden namelijk vooraf getest en geoptimaliseerd op het eigen klanten- en nieuwsbriefbestand van UnitedConsumers.

Op naar een succesvolle campagne!

Voor vragen inzake promotie kunt u contact opnemen met Lucas Baart -

For full details click through to AWin to find out more.
Join Program