BETA
UGG NL Affiliate Program

UGG NL Affiliate Program

Does UGG NL have an affiliate program?

Yes, the UGG NL affiliate program is available from the AWin affiliate network.
https://www.uggaustralia.com/nl/index.aspx

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the UGG NL affiliate program in Netherlands. Other regions also might be available for this program. You should contact the administers of the program to find out more.

How do I join the UGG NL affiliate program?

In order to apply to the UGG NL affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of AWin . Details of each program and the network are shown below, along with links to each program. Even if you are a member of these networks already, just click through to the program, login and join.

AWin logo

UGG NL affiliate program by AWin

Over ons

UGG® vond zijn oorsprong op de zandstranden van Byron Bay waar Australische surfers schoenen van sheepskin begonnen te dragen om hun voeten warm te houden tussen de surfsessies.  UGG®  is uitgegroeid van een klein surfmerk tot dé wereldleider op het vlak van luxe sheepskin schoenen. Het productassortiment is ook gegroeid en omvat naast sheepskin laarzen nu ook casual schoenen, pantoffels en, sinds kort, ook handtassen en kleding die stuk voor stuk vervaardigd zijn uit datzelfde verfijnde sheepskin.

Word nu lid van UGG®

Dankzij het programma voor filialen http://www.ugg.com/nl/ kunt u onze volledige lijn van uiterst gewilde, kwalitatief hoogwaardige sheepskin producten rechtstreeks aan uw klanten verkopen. Klanten kopen graag rechtstreeks van het merk en dus liggen de omzetcijfers van onze programma's voor filialen vaak hoger dan die van andere verkopers.

Wij bieden een commissie van 5-10% op onze luxeproducten, met de mogelijkheid tot meer naargelang van de prestaties als de gemiddelde waarde van de bestellingen minimaal €190 bedraagt

Aangezien UGG een exclusief merk is en gezien onze strategie, zal er geen toestemming worden gegeven voor sites die reclame maken voor aanbiedingen of kortingen (zoals sites die werken met vouchercodes of terugbetalingen).

Maak reclame voor UGG® met gebruik van:

een traceersysteem en ondersteuning van de wereldklasse dankzij Zanox;

een toegewijd team van medewerkers voor de filialen die zich inzetten voor uw succes;

dynamisch, overtuigend en hardwerkend creatief om u te helpen vandaag nog te beginnen;

ons uitgebreide aanbod aan banners van verschillende afmetingen;

een regelmatig bijgewerkte productfeed met afbeeldingen in hoge resolutie en beschrijvingen van producten; en

advertentietekst en -selectie met reclame voor UGG®.

Omdat de producten op voorraad zo exclusief zijn, biedt UGG® geen producten aan met korting. Misleidende boodschappen waarin specifieke kortingen worden gegeven of gepromoot, zijn daarom verboden. UGG® behoudt zich het recht voor elke commissie voor die periode op te zeggen en behoudt zich eveneens het recht voor het filiaal uit het programma te schrappen.

Reclame voor links van UGG

Beleid voor betalen-per-klik:

Het is verboden zonder voorafgaande toestemming te bieden op zoektermen die verband houden met UGG®. UGG® behoudt zich het recht voor elke commissie voor die periode op te zeggen en behoudt zich eveneens het recht voor het filiaal uit het programma te schrappen.

Filialen wordt verzocht geen domeinnamen te registreren die op de merknaam of een fout gespelde variant van de merknaam lijken. Dergelijke activiteiten zullen ertoe leiden dat het filiaal commissies ontzegd zullen worden.

U stemt ermee in de UGG-website niet in frames te plaatsen en geen verborgen URL's te gebruiken.

Andere richtsnoeren:

U stemt ermee in het promotiemateriaal en de tekstlinks die beschikbaar zijn via de Affiliate Window-interface niet te wijzigen

Het gebruik van links van filialen van UGG in Froogle / Google Base / Merchant Centre is strikt verboden, zoals bepaald in de algemene voorwaarden van die sites.

Het is strikt verboden om spyware/adware te gebruiken

Het is strikt verboden om de UGG® outlet te promoten indien de UGG® Affiliate team daar geen toestemming voor hebben gegeven.

Wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op via...For full details click through to AWin to find out more.
Join Program