Trijo SE Affiliate Program

Trijo SE affiliate program

Adtraction logo

Trijo SE affiliate program by Adtraction

The Trijo SE affiliate program is available from the Adtraction affiliate network. It has been listed under the banking & finance sector.

Commission is up to 450.00 SEK. This program has a cookie length of 30 days.

Om Trijo

Trijo är en svensk börs för handel med kryptovalutor. De är fullt reglerade hos Finansinspektionen och erbjuder handel med bitcoin, ethereum och litecoin. Trijo riktar sig primärt till personer med lite eller ingen erfarenhet av varken kryptovalutor eller investeringar.

Vår främsta styrka ligger i att vi är enkla och smidiga att använda, samt att vi har en bra och snabb kundtjänst på svenska som gärna hjälper kunderna att komma igång.

Annonsmärkning

Som affiliate för Trijo är det viktigt att du tydligt annonsmärker ditt innehåll. Rätt sätt att göra detta på är genom att skriva "Annons", "Reklam" eller "Annons från Trijo". Det är inte tillåtet att omnämna affiliatesamarbetet som ett annonssamarbete eller som sponsrat innehåll.

Kommunikation

Det du skriver eller kommunicerar reflekteras på Trijo. Därför är det viktigt att du har en tonalitet som går i linje med hur de vill kommunicera. Trijo ska vara hjälpsamma och seriösa, de vill ge kunderna den information de själva behöver för att fatta beslut och de försöker i allt de gör förmedla realistiska förväntningar. Är också alltid öppna med att bitcoin och andra kryptovalutor förändras snabbt i pris, och att den här typen av tillgångar därför innebär en hög risk för dig som investerare.

Innehållet

Vår erfarenhet är att guider och annan nyttig information är den typ av innehåll som går allra bäst. Kryptovalutor är ett relativt nytt fenomen och det innebär att de som intresserat sig för ämnet gärna läser och lär sig mer. Nedan listas några vanliga myter om kryptovalutor, som det är bra att du som affiliate känner till så att du inte riskerar att sprida dem vidare:

1. Bitcoin och kryptovalutor är anonyma/ospårbara

Detta är en seglivad myt, men det är likväl en myt. Kryptovalutor är i själva verket ofta mer spårbara än vanliga pengar, så att det skulle vara en fristad för kriminella är helt enkelt inte sant. Faktum är att undersökningar visar att endast 0,6 procent av alla bitcoinöverföringar görs i kriminella syften, vilket kan jämföras med 3-5 procent för vanliga kontanter.

2. Bitcoin är skattefritt

Detta stämmer verkligen inte. Om du har köpt och sålt bitcoin som investering ska du deklarera detta via den så kallade K4-blanketten från Skatteverket. Utöver deklarationen ska också 30 procent av den vinst du har gjort betalas i skatt.

3. Det är krångligt att köpa kryptovalutor

Detta ligger förvisso lite i betraktarens ögon, men även om det tidigare har varit krångligt och svårt att köpa kryptovalutor som bitcoin skiljer det sig i dag inte nämnvärt från att till exempel köpa fonder eller aktier via din internetbank. Trijo vill så klart göra det ännu enklare, och många andra företag i branschen tänker likadant.

------

Lägsta insättningsgränsen på Trijo är 100 EUR.

For full details click through to Adtraction to find out more.
Join Program
Trijo SE screenshot
trijo.co

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Trijo SE affiliate program in Sweden.

How do I join the Trijo SE affiliate program?

In order to apply to the Trijo SE affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of Adtraction .