Tadaaz.nl Affiliate Program

Tadaaz.nl affiliate program

TradeTracker Netherlands logo

Tadaaz.nl affiliate program by TradeTracker Netherlands

The Tadaaz.nl affiliate program is available from the TradeTracker Netherlands affiliate network. It has been listed under the arte y vida sector.

Commission rates pay up to 9.5% This program has a cookie length of 30 days.

Tadaaz.nl is een webshop voor kwalitatief drukwerk. Bij Tadaaz.nl maakt de consument stijlvolle designkaarten voor gelegenheden als geboorte, huwelijk en feesten. Dankzij unieke ontwerpmogelijkheden en innovatieve technieken maakt de consument bij Tadaaz.nl de mooiste kaart. De website van Tadaaz kent sinds zijn opstart dan ook een hoog conversiepercentage met mooie gemiddelde bestelwaardes, die Tadaaz.nl graag samen met u als affiliate maximaliseert. Bovendien kunnen “top-affiliates” genieten van speciale aanbiedingen!


Tadaaz.nl is een online platform voor het aanpassen en ontwerpen van kaartjes (trouwkaarten, geboortekaarten, rouwkaarten enz.) in relatief kleine oplages (POD) voor de particuliere markt (B2C). Tadaaz.nl beoogt hier niet de bargain hunter maar de meerwaardezoeker aan te spreken en te bedienen, die kwaliteit eveneens hoog in het vaandel heeft staan en bereid is daarvoor te betalen. Tadaaz.nl ambieert dus niet de goedkoopste, maar wel de top of mind te zijn bij wie de consument online kwaliteitskaartjes wil bestellen.For full details click through to TradeTracker Netherlands to find out more.
Join Program
Tadaaz.nl screenshot
tadaaz.nl

What is the commission rate for the Tadaaz.nl affiliate program?

Commissions start from 9.5%.

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Tadaaz.nl affiliate program in Netherlands.

How do I join the Tadaaz.nl affiliate program?

In order to apply to the Tadaaz.nl affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TradeTracker Netherlands .