Helloprint SE Affiliate Program

Helloprint SE affiliate program

TradeTracker Sweden logo

Helloprint SE affiliate program by TradeTracker Sweden

The Helloprint SE affiliate program is available from the TradeTracker Sweden affiliate network. It has been listed under the arte y vida sector.

Commission rates pay up to 12.5% This program has a cookie length of 30 days.

Helloprint, enkelt ordnat, utan krångel
Välkommen till Helloprint's affiliateprogram! Vårt mål är att bli Sveriges största tryckeri online. För att uppnå detta vill vi inte bara samarbeta effektivt med kunder, men även med affiliates.
Är du också driven och tror på potentialen för tryckindustrin inom e-handeln? Gå med i vårt affiliateprogram och börja marknadsföra Helloprint.

Helloprint erbjuder ett omfattande utbud av anpassningsbara printing-tjänster online. I sortimentet finns allt från brandingprodukter (t.ex. broschyrer, pennor, kuvert och visitkort) till reklamprodukter (t.ex. t-shirts och banners). Detta affiliateprogram är främst inriktat till affiliates som kan sälja våra produkter till företag och återförsäljare.
Transaktionerna godkänns varje vecka.

Fördelar med programmet:
✓ Gedigen provision för transaktioner.
✓ Alla affiliates inblandade i köpresan får provision, inte bara sista klicket. Ju närmre transaktion, desto högre är provisionen
✓ Transaktionerna godkänns på veckobasis
✓ Tillgång till all marknadsföringsmaterial
✓ Tillgång till ett stort produktsortiment
✓ Vi svarar alltid så snabbt som möjligt på frågor och funderingar

Helloprint står för:
✓ Lätt och snabb beställningsprocess (inkl. online design studio)
✓ Kvalitativ och pålitlig produktion, logistik och kontrollering av trycken

Frågor?
Om du har några frågor angående vår kampanj eller saknar du något annonseringsmaterial? Tveka inte att kontakta oss på , eller via meddelandesystemet i ditt TradeTracker-konto.


Helloprint är ett ungt och professionellt online-tryckeri som erbjuder ett bredd utbud av print-lösningar för företag till överkomliga priser. Oavsett om du just börjat som entreprenör och har behov av kuvert och visitkort, eller om du vill marknadsföra ditt företag med reklamblad och flaggor - på Helloprint arrangeras detta helt enkelt och utan krångel.

Utmärkande för Helloprint är dess kultur, som drivs av målet att bli den största e-handelsbutiken inom företagstryck. Detta framkommer av de löften som gjorts, snabbt antagande av den senaste tekniken och vinnarmentaliteten. Samtidigt tappar vi aldrig fokus på kunden som får optimal service för alla trycklösningar. Denna mentalitet belönades år 2016 med "The Rising Star"-utmärkelsen av Deloitte.
For full details click through to TradeTracker Sweden to find out more.
Join Program
Helloprint SE screenshot
www.helloprint.com

What is the commission rate for the Helloprint SE affiliate program?

Commissions start from 12.5%.

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Helloprint SE affiliate program in Sweden.

How do I join the Helloprint SE affiliate program?

In order to apply to the Helloprint SE affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TradeTracker Sweden .