HetGrandCafe.nl Affiliate Program

HetGrandCafe.nl affiliate program

TradeTracker Netherlands logo

HetGrandCafe.nl affiliate program by TradeTracker Netherlands

The HetGrandCafe.nl affiliate program is available from the TradeTracker Netherlands affiliate network. It has been listed under the citas sector.

Commission is up to 3.50 of program currency. This program has a cookie length of 100 days.

HetGrandCafe.nl biedt haar bezoekers een veilige thuishaven om te daten en zal in samenwerking met allerlei Grandcafe’s zorgen voor een unieke dating-experience op top locaties.

De belangrijkste speerpunten van HetGrandCafe.nl zijn:
• Webshop keurmerk;
• Veilig daten;
• Kleinschalig;
• Persoonlijke aanpak.
Digitaal mensen ontmoeten is spannend, romantisch en ook efficiënt. Hier weet je tenminste zeker dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou!
Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.
Het Grand Café is al zes jaar open en daarmee is het bestaansrecht bewezen! Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd.

Het Grand Café houdt van gezelligheid. Daarom heeft Het Grand Café omgangsvormen, waar de gasten zich aan dienen te houden. Aanstootgevende, racistische of anderszins aanstootgevende taal hoort zeker niet bij Het Grand Café. Wanneer er klachten binnenkomen over een bezoeker, dan controleert Het Grand Café de klacht, plegen hoor en wederhoor en nemen een besluit over een eventuele ontzegging van de toegang tot het Grand Café.

For full details click through to TradeTracker Netherlands to find out more.
Join Program
HetGrandCafe.nl screenshot
www.hetgrandcafe.nl

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the HetGrandCafe.nl affiliate program in Netherlands.

How do I join the HetGrandCafe.nl affiliate program?

In order to apply to the HetGrandCafe.nl affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TradeTracker Netherlands .