BETA
Gloeilampgoedkoop BE Affiliate Program

Gloeilampgoedkoop BE Affiliate Program

Does Gloeilampgoedkoop BE have an affiliate program?

Yes, the Gloeilampgoedkoop BE affiliate program is available through the Flex Offers and AWin affiliate networks.
Gloeilampgoedkoop BE screenshot
https://www.gloeilampgoedkoop.be/

What is the commission rate for the Gloeilampgoedkoop BE affiliate program?

Commissions start from 6.4%. Commission details per network are shown in the detail below if we have them. Otherwise further details can be obtained by clicking through to the program or network.

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Gloeilampgoedkoop BE affiliate program in Belgium. Other regions also might be available for this program. You should contact the administers of the program to find out more.

How do I join the Gloeilampgoedkoop BE affiliate program?

In order to apply to the Gloeilampgoedkoop BE affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of Flex Offers or AWin . Details of each program and the network are shown below, along with links to each program. Even if you are a member of these networks already, just click through to the program, login and join.

Flex Offers logo

Gloeilampgoedkoop BE affiliate program by Flex Offers

Edward Bartels, owner of Elektrolite in Nijmegen, among other things, already had a great affinity with the traditional light bulb as a young boy. The words he used when talking about the light bulb were inspiring, interesting and valuable. This program offers a 30-day cookie duration.

The payout is 6.4% of sales. FlexOffers will distribute payment in USD based on current exchange rate.

Commission rates pay up to 6.4%
For full details click through to Flex Offers to find out more.
Join Program
AWin logo

Gloeilampgoedkoop BE affiliate program by AWin

Europa's Lampenspecialist

Edward Bartels, Eigenaar van onder andere Elektrolite in Nijmegen, had als kleine jongen al een grote affiniteit met de traditionele gloeilamp. Inspirerend, interessant en waardevol waren de woorden die hij gebruikte als hij het over de gloeilamp had. Deze aantrekkingskracht werd nog groter toen hij door zijn winkel Elektrolite opnieuw en veelvuldig in aanraking kwam met gloeilampen en later ook met LED lampen.

Het begon als een idee om een webshop te starten op het gebied van lampen en lichtbronnen. Een idee dat het proberen waard was en zo werd Gloeilampgoedkoop.nl in het leven geroepen. Inmiddels is Gloeilampgoedkoop.nl uitgegroeid tot een succesvolle webshop in lampen en lichtbronnen voor klanten uit heel Europa.

1 jaar na het ontstaan van Gloeilampgoedkoop.nl kwam het idee om de webshop te vertalen en te introduceren op de Franse en Duitse markt. Ook dit idee werd uitgewerkt en werd opnieuw een succes. Inmiddels draaien Ampoulepascher.FR en Gluehbirnebillig.DE volledig mee en zijn zij niet meer weg te denken uit de zoekmachines.

Eind 2014 werd opgemerkt dat ook de Belgische markt veel belangstelling had voor de producten van Gloeilampgoedkoop.nl. Een Belgische variant van de succesvolle webshop liet dan ook niet lang op zich wachten. Gloeilampgoedkoop.be werd begin 2015 geïntroduceerd en ook deze webshop kan worden gezien als een groot succes.

Achter de schermen worden nu al plannen gemaakt voor webshops in nog veel meer landen. Eind 2017 zal naar verwachting weer een nieuwe webshop zijn opwachting maken.

Beschrijving

Met meer dan 1100 producten bieden wij de grootste collectie gloeilampen van België! Kwalitatief zeer hoogwaardige producten tegen een uiterst concurrerende prijs.

Goedkope gloeilampen kopen doet u uit het zeer uitgebreide assortiment van Gloeilampgoedkoop.be, de online leverancier voor al uw gloeilampen. Op Gloeilampgoedkoop.be vindt u verschillende modellen, kleuren en wattages van de zeer betrouwbare gloeilamp

Zowel de zakelijke als de particuliere klant is bij gloeilampgoedkoop.be aan het juiste adres. 95% van de gloeilampen in ons assortiment beschikken over het "reinforced construction" kenmerk. Dit wil zeggen dat de lampen langer meegaan (2000 i.p.v. 1000 branduren), en beter bestand zijn tegen schokken en trillingen.

Goedkope gloeilampen bestellen doet u dus eenvoudig en voordelig bij Gloeilampgoedkoop.be. Duizenden tevreden particulieren en bedrijven gingen u reeds voor.

Missie

Het uitgangspunt van Gloeilampgoedkoop is de visie die Edward Bartels altijd in gedachten heeft gehouden: ‘Mijn passie is in iedere ruimte een passende sfeer te creëren met mooie, degelijke lampen.’ En dat is waar Gloeilampgoedkoop het allemaal voor doet. Een meer dan tevreden klant met lampen om hoge ogen mee te gooien.

Team

Het team van Gloeilampgoedkoop is in de loop der jaren flink gegroeid en groeit nog steeds. Onze productmanagers, het marketingteam, onze logistieke afdeling, de buitendienst én de klantenservice staan dag in dag uit klaar om alle klanten tevreden te maken, te houden en te doen wat ze moeten doen.

Feiten

Gloeilampgoedkoop.nl is opgericht in 2012

Gloeilampgoedkoop heeft een assortiment van meer dan 1.600 producten

Gloeilamgpoedkoop heeft alle producten in eigen voorraad waardoor uw bestelling dezelfde dag nog verzonden kan worden

Gloeilampgoedkoop is dé leverancier van gloeilampen

Naast gloeilampen kunt u ook terecht voor LED lampen, halogeenlampen, spaarlampen, TL en PL lampen, armaturen en toebehoren.

Gloeilampgoedkoop volgt de laatste ontwikkelingen en zo zal LED filament een zeer grote rol gaan spelen op de webshops. We zijn marktleider op het gebied van gloeilampen, onze ambitie is om ook marktleider te worden op het gebied van LED filament.

For full details click through to AWin to find out more.
Join Program