Gumik HU Affiliate Program

Gumik HU affiliate program

AWin logo

Gumik HU affiliate program by AWin

The Gumik HU affiliate program is available from the AWin affiliate network.

gumik.hu by Delticom AG

Delticom - a sikeres profil

A Delticomot, Európa vezető gumiabroncs-kereskedelmi vállalatát 1999-ben alapították Hannoverben. A cég 42 országban, 128 webáruházban példátlanul széles választékot kínál magán és üzleti ügyfeleinek személygépkocsira, motorkerékpárra, könnyű teherautóra, tehergépkocsira és buszokra való gumiabroncsokból, speciális gumikból, kerékpárgumikból, komplett kerekekből (a felnire előre felszerelt gumik), válogatott személygépkocsi-alkatrészekből és kiegészítőkből, valamint motorolajból és akkumulátorból.

A Gumiteszt.com független platformon ügyfeleink más vásárlók véleménye alapján semleges segítséget kaphatnak vásárlás előtt, mielőtt a több, mint 100 gumimárka és 25 000-féle modell közül kiválasztják a megfelelő gumit. A szállítás a megrendelő igényei szerint vagy házhoz, vagy a Delticommal világszerte együttműködő, több, mint 34.000 szervizpartner egyikébe történik, amelyek ügyfeleink számára lehetővé teszik a felszerelendő gumiabroncsnak a szerelőműhely címére való közvetlen szállítását – avagy bármilyen kívánt címre.

A nagykereskedelmi üzletágban a Delticom mind külföldi, mind belföldi nagykereskedőknek forgalmaz gumiabroncsot.

A kedvező árak, az óriási választék és a kiváló minőség már 6,2 millió elégedett vásárlót meggyőzött világszerte. Profitáljon fejlődésünkből és legyen az gumik.hu-program partnere.

Amit kínálunk:

egyszerű és kényelmes rendelés online, éjjel-nappal

rendkívül kedvező árú gumik

a gumi ára magában foglalja az áfát és a szállítási költséget is

több, mint 100 gumimárka és több, mint 25 000-féle gumitípus

több, mint 350 szervizpartner

számos fizetési lehetőség

Hirdetőeszközök:

Partnerprogramunk számos attraktív hirdetési megoldást kínál.

Egyik kiemelkedő eszközünk a gumikonfigurátor, amely lehetővé teszi a kívánt gumiabroncsra való pontos rákeresést, így az ügyfél gyorsan és kényelmesen vásárolhat. Ez a hirdetőeszköz ún. white label formában is rendelkezésre áll, azaz igény szerint honlapjához igazíthatja színben és méretben.

Leegyszerűsítheti ügyfelei számára a vásárlást, ha alkalmazza gumikereső dobozunkat, amelyet a szezonnak megfelelően, előre beállít téli ill. nyári gumikra és a legnépszerűbb gumiméretre (195/65 R15).

A jutalék engedélyezése az áru kiküldésétől számított 30 napos visszaküldési határidő lejárta után történik. Ez 4-6 hétig is eltarthat. Kérjük szíves megértését.

Azon utalványalapú kedvezmények, amelyek nem voltak bejelentve  a partnerprogramok által, nem  lesznek  figyelembe véve, mert a külső marketing partnerrendszerhez tartoznak. A telefonon keresztül leadott  megrendelések ellenértékét nem térítjük vissza.

(Különleges feltételek kérésre.)

Amennyiben kérdése van partnerprogramunkkal kapcsolatban, írja meg nekünk a e-mail címre.

gumik.hu by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.

For full details click through to AWin to find out more.
Join Program
Gumik HU screenshot
www.gumik.hu

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Gumik HU affiliate program in Hungary.

How do I join the Gumik HU affiliate program?

In order to apply to the Gumik HU affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of AWin .