Ommo NL Affiliate Program

Ommo NL Affiliate Program

Does Ommo NL have an affiliate program?

The Ommo NL affiliate program is available from the AWin affiliate network.
Ommo NL screenshot
ommo.nl

How do I join the Ommo NL affiliate program?

In order to apply to the Ommo NL affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of AWin . Details of each program and the network are shown below, along with links to each program. Even if you are a member of these networks already, just click through to the program, login and join.

AWin logo

Ommo NL affiliate program by AWin

Wie zijn wij?

Ommo is actief in de verhuur van elektronica voor zowel particulier als zakelijk. Via onze webshop is het mogelijk om een product aan te vragen voor een bepaalde huurperiode, klanten hebben volledige garantie inclusief gratis bezorging en installatie. Zodra er een aanvraag wordt gedaan wordt er na goedkeuring een machtigingsverzoek verstuurd waarmee de klant de maandelijkse betaling regelt. Als dit succesvol is afgerond neemt een medewerker van ons contact op met de klant voor levering en installatie van het product.

Naast nieuwe producten kan de klant kiezen voor refurbished producten, deze zijn nog voordeliger en hebben dezelfde voorwaarden als nieuwe producten. Garantie gedurende de volledige looptijd en inclusief levering/installatie.

Ommo richt zich vooral op klanten die niet direct een grote aanschaf kunnen permitteren en hierdoor geen duurdere apparatuur kunnen doen. Middels het concept van Ommo wordt het voor deze consumenten alsnog mogelijk om gebruik te maken van over het algemeen duurdere producten. Omdat wij uitsluitend verhuren worden klanten niet getoetst en/of geregistreerd bij het BKR, het is echter wel mogelijk dat we een kredietcheck uitvoeren om voor de klant en onszelf ervoor te zorgen dat er geen betalingsproblemen optreden.

Voordelen van het affiliateprogramma

Dynamische webshop met een groeiend assortiment

Snelle keuring van transacties en uitbetaling

Aantrekkelijk promotiemateriaal afgestemd op de doelgroep beschikbaar

Diverse conversiemogelijkheden

Goede klantenservice met snelle reactietijd

Commissie

Hoge CPS commissie.

Op producten die binnen 14 dagen worden geretourneerd wordt er geen commissie uitbetaald.

Commissie wordt uitbetaald exclusief belasting.

Contact opnemen

Heeft u vragen over ons programma? Neem gerust contact met ons op:

085 0026035For full details click through to AWin to find out more.
Join Program