Ellos FI Affiliate Program

Ellos FI affiliate program

AWin logo

Ellos FI affiliate program by AWin

The Ellos FI affiliate program is available from the AWin affiliate network.

For now, Ellos is not approving new publishers to the Ellos FI affiliate programme. New publishers might be accepted in Q1 2021.

Ellos - Uusinta muotia ja sisustusta netistä

Tule yhteistyöhön Elloksen kanssa – Ellos on Pohjoismaiden suurimpia verkkokauppoja

Ellos on yksi Pohjoismaiden suurimpia verkkokauppoja, ja sivustollamme on suunnilleen 6 miljoonaa kävijää joka kuukausi. Tuotemerkkimme on vahva. Voit valita haluatko myydä Elloksen omia tuotteita vai meillä myynnissä olevien tunnettujen ja suosittujen tuotemerkkien tuotteita. Meillä on laaja valikoima tuotteita vaatteista kodinsisustukseen ja kodinelektroniikkaan, ja hintamme ovat kilpailukykyisiä. Vastaavaa kokonaisuutta on vaikea löytää mistään muualta.

Pidämme tiiviisti yhteyttä asiakkaisiimme aktiivisilla, hyvin toteutetuilla kampanjoilla ja jännittävillä kilpailuilla. Seuraamme jatkuvasti trendejä niin muodin kuin sisustuksen saralla. Tarjoamme korkean provision ja konversioasteen. Elloksen kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja ansaita komissiotuloja!

Elloksen affiliate-ohjelman edut

- Tunnettu tuotemerkki

- Omia tuotteita sekä merkkituotteita

- Laaja valikoima tuotteita vaatteista kodinsisustukseen ja tekniikkaan

- Uusi mainoskampanja joka toinen viikko

- Korkea konversioaste

- Provisio-ohjelma (mitä enemmän myyt, sitä korkeampi prosentti)

Tarjousnumerojen käyttöä koskevat säännöt:

Elloksen uutiskirjeiden alennuskoodeja ei saa mainostaa. Uutiskirjeiden koodien kautta tulleista myynneistä ei makseta komissiota.

Elloksella on täysin suljettu hakusanakäytäntö. Tuotemerkin ”Ellos” tai Elloksen omien tuotemerkkien ”Áhkká”, ”Close by Denim” ja ”Makiash” ostaminen on kielletty. Laitathan SEM:ä ajaessasi hakusanan Ellos negatiiviseksi. Myös näiden sanojen erikseen tai väärin kirjoitettujen muotojen ostaminen on kielletty. Liikennettä ei myöskään saa ohjata suoraan Ellokselle ostamalla sponsoroituja linkkejä, sanoista riippumatta.

Google Shopping Publishers

Please be advised CSS Google Shopping activity can only be run with specific written permission from the client or the Awin account manager. If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected.

For full details click through to AWin to find out more.
Join Program
Ellos FI screenshot
www.ellos.fi

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Ellos FI affiliate program in Finland.

How do I join the Ellos FI affiliate program?

In order to apply to the Ellos FI affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of AWin .