Defirmakaas.nl Affiliate Program

Defirmakaas.nl affiliate program

TradeTracker Netherlands logo

Defirmakaas.nl affiliate program by TradeTracker Netherlands

The Defirmakaas.nl affiliate program is available from the TradeTracker Netherlands affiliate network. It has been listed under the alimentación y bebida sector.

Commission rates pay up to 35% This program has a cookie length of 100 days.

De firma kaas brengt zelfgemaakte boerenkaas direct van de boer naar de consument door heel Nederland. De firma kaas doet dat zonder fabriek en onnodige tussenschakels die de boer onder druk zetten. Bij de firma kaas is het belangrijk dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun kaas zodat dat de consument een eerlijke boterham kan eten. Met meer dan 2000 tevreden klanten is het een snelgroeiende start-up die stukje bij beetje heel Nederland verovert. De firma kaas biedt het gemak dat de boerenkaas door de brievenbus wordt geleverd of men nou in de stad woont, een drukke baan heeft of ver van de boerderij woont. Een vaste bezorgdag, niet aan huis gekluisterd en toch kwalitatieve kaas ontvangen, dat kan met de firma kaas.

Op dit moment werkt de firma kaas samen met boerderijen door heel Nederland. Met verschillende kazen van verschillende boeren is er altijd een smaak die aansluit bij de behoefte van de consument. Eén keer per week of één keer per twee weken kan de consument de kaas thuis laten bezorgen met het vrijblijvende abonnement. Bij de firma kaas is de consument altijd zeker van échte boerenkaas in huis, voor een eerlijke prijs.


USP's
• De firma kaas hanteert altijd een commissiepercentage van 100%;
• Tickets worden snel beantwoord;
• De firma kaas staat altijd open voor het uitbreiden van de samenwering.
For full details click through to TradeTracker Netherlands to find out more.
Join Program
Defirmakaas.nl screenshot
defirmakaas.nl

What is the commission rate for the Defirmakaas.nl affiliate program?

Commissions start from 35%.

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Defirmakaas.nl affiliate program in Netherlands.

How do I join the Defirmakaas.nl affiliate program?

In order to apply to the Defirmakaas.nl affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TradeTracker Netherlands .