Shoestring.nl Affiliate Program

Shoestring.nl affiliate program

TradeTracker Netherlands logo

Shoestring.nl affiliate program by TradeTracker Netherlands

The Shoestring.nl affiliate program is available from the TradeTracker Netherlands affiliate network. It has been listed under the viajes y vacaciones sector.

Commission rates pay up to 2% This program has a cookie length of 45 days.

Shoestring.nl; Hoe vér kun je gaan?

Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vrijheid-blijheid principe. Shoestring.nl laat haar reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar zij willen, maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.

Het aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. De site geeft online informatie over de beschikbaarheid en is voor klanten direct boekbaar. Shoestring.nl verkoopt direct aan klanten wat betekent dat er geen reisbureau's tussen zitten. De site is het visitekaartje en men kan er van al onze reizen veel foto's, films en geschreven informatie vinden. Tevens biedt Shoestring.nl de mogelijkheid aan haar klanten om virtueel met elkaar in contact te komen voordat de reis is vertrokken.
Shoestring is een jonge, dynamische reisorganisatie boordevol kennis van alle uithoeken van de wereld. Met Shoestring ga je verder dan je ooit had kunnen dromen. Onvergetelijke groeps-, single- én individuele rondreizen voor de beste prijs.

For full details click through to TradeTracker Netherlands to find out more.
Join Program
Shoestring.nl screenshot
shoestring.nl

What is the commission rate for the Shoestring.nl affiliate program?

Commissions start from 2%.

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Shoestring.nl affiliate program in Netherlands.

How do I join the Shoestring.nl affiliate program?

In order to apply to the Shoestring.nl affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TradeTracker Netherlands .