Superkul.no Affiliate Program

Superkul.no affiliate program

TraderTracker Norway logo

Superkul.no affiliate program by TraderTracker Norway

The Superkul.no affiliate program is available from the TraderTracker Norway affiliate network. It has been listed under the tiendas sector.

Commission rates pay up to 10.5% This program has a cookie length of 7 days.

Superkul.no er en av de største aktørene på internett i Norge i dag. De har et enormt utvalg av varer (30 000 forskjellige produkter til en hver tid) som strekker seg over et enormt varespekter.

En av de store tingene på superkul er 10 000 produkter innen kostymer og tilbehør. Det er uten tvil Nordens Største Utvalg innen karneval og halloween effekter. I tillegg selger de alt av klær, smykker og sko til fantastiske lave priser.

Liker du piercingsmykker da kan du reklamere for Norges største utvalg på dette også. Superkul.no har solgt piercingsmykker helt fra starten av og er en av de mest erfarne og kunnskapsrike nettbutikkene i Norge på dette området.

Annonserer du for Superkul.no AS så annonserer du for en av de mest populære nettbutikkene i Norge.
Superkul.no er en meget etablert aktør i markedet. De er en av de største nettbutikkene innen vårt felt i Norge i dag. Kostymer, klær, sko, piercing og masse annet utgjør de over 30 000 forskjellige produktene de har tilgjengelig til en hver tid.

Leveringen er av de raskeste på markedet. De sender dagen etter bestillingen er gjort på hverdager og ofte har du varene på en dag eller to. Superkul.no tilbyr fast fraktpris på kr 49,- uansett hvor mye du bestiller. I tillegg tilbys Levering hjem på døren, ekspress over natt eller henting på vårt lager i Sarpsborg.


For full details click through to TraderTracker Norway to find out more.
Join Program
Superkul.no screenshot
www.superkul.no

What is the commission rate for the Superkul.no affiliate program?

Commissions start from 10.5%.

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Superkul.no affiliate program in Norway.

How do I join the Superkul.no affiliate program?

In order to apply to the Superkul.no affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TraderTracker Norway .