Red Value NL Affiliate Program

Red Value NL Affiliate Program

Does Red Value NL have an affiliate program?

The Red Value NL affiliate program is available from the AWin affiliate network.
Red Value NL screenshot
redvaluethelabel.com

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Red Value NL affiliate program in Netherlands. Other regions also might be available for this program. You should contact the administers of the program to find out more.

How do I join the Red Value NL affiliate program?

In order to apply to the Red Value NL affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of AWin . Details of each program and the network are shown below, along with links to each program. Even if you are a member of these networks already, just click through to the program, login and join.

AWin logo

Red Value NL affiliate program by AWin

Red Value - A life changing brand

1. Introductie

Met zijn drieen, Dirk, Maarten en Koen, zijn we in 2019 begonnen met het verwezelijken van een droom; een kledingmerk opzetten.

We kwamen tot de conclusie dat we niet zomaar een kledingmerk wouden worden maar iets extra's wouden doen.

Dagelijks in het nieuws zien we artikelen over klimaatverandering, hier willen wij graag op een positieve manier ons steentje aan bijdragen.

Het idee is om per verkocht artikel een vast bedrag te doneren aan een door ons opgezette stichting, de Red Value Foundation.

De klant heeft zelf de mogelijkheid om een vrij te bepalen bedrag te doneren bovenop hetgeen wat automatisch gedoneerd wordt.

Ook is de mogelijkheid aanwezig om alleen een donatie te maken aan de stichting zonder een artikel te kopen.

Een aantal keer per jaar willen wij samen met ons klantenbestand de opbrengst doneren aan goede doelen. Meer informatie over de Red Value Foundation in de alinea 3.

2. Aanbod

Wij zijn gestart met de verkoop van T-shirts.

Het aanbod bestaat momenteel uit T-shirts, bestaande uit hoogwaarde kwaliteit (100%) katoen en volledig geborduurd.

De eerste drop T-shirts hebben allemaal een dier op de voorkant van het T-shirt, dit dier heeft bij ieder shirt zijn eigen verhaal.

Op deze manier proberen we ieder T-shirt een eigen karakter te geven waar een klant zichzelf in kan vinden.

We hebben nog genoeg designs in de pet zitten, voor uitbreiding van de collectie zijn we voorbereid.

De T-shirts worden geproduceerd in Portugal. De keuze is gevallen voor Portugal omdat daar een goede kwaliteit kleding wordt geproduceerd door volwassen mensen met passie en liefde voor hun vak.

Volwassenen die er een eerlijke boterham aan verdienen. De T-shirts worden geleverd in een luxe zwarte magneetdoos met ons beeldmerk erop, zo geven we de klant echt een beleving bij ontvangst.

Voor een kijkje naar ons aanbod ga je

3. Red Value Foundation

De Red Value Foundation is opgericht in 2021.

Het idee van de stichting is naar voren gekomen omdat we vinden dat mensen zich tegenwoordig niet snel meer aanmelden bij een stichting.

De reden hiervan is vaak dat ze geen zin hebben om te verbonden zitten aan maandelijkse kosten, telefoontjes of andere praktijken.

Wij bedachten ons dat dit ook op een andere manier kon, door een extra dimensie te geven aan iets wat mensen dagelijks doen, kleding kopen.

Per verkocht artikel kunnen we de klant zo, automatisch, zonder enige verplichtingen, een bijdrage laten leveren aan een stichting.

Een aantal keer per jaar willen wij samen met ons klantenbestand de opbrengst doneren aan goede doelen. De klant willen de mogelijkheid geven bij dit proces betrokken te worden.

Voordat we gaan starten met polls en dergelijke gaan we vooraf bij de klant aankondigen wanneer de deadline is.

Op onze website is terug te vinden welke goede doelen zijn vastgelegd bij de notaris waaraan de Red Value Foundation mag doneren.

Vooraf zullen wij dit extra onder de aandacht brengen bij de klant om zo goede doelen/projecten te vinden die binnen onze mogelijkheden passen.

Bij interesse in het verhaal dat wij geschreven hebben voor de klant is dit terug te vinden

4. Klantenservice

Momenteel heeft de klant de mogelijkheid om contact op te nemen met ons via het contact form op onze website of rechstreeks te mailen naar

Wanneer ons merk gaat groeien willen wij dit contact uitbreiden naar een live chat box zodat we de klant sneller van dienst kunnen zijn.

5. Duurzaamheid

Als startende ondernemers is het niet altijd mogelijk om gelijk met je einddoel te beginnen, dit is de reden waarom onze kleding nog niet duurzaam is.

Er is gekozen voor een hoge kwaliteit kleding met borduur om een zo lang mogelijke levensduur aan de kleding te geven.

We hebben als doel voor ogen om onze kleding zo snel als mogelijk duurzaam te maken, ons doel staat op 2022.

We hebben we bewust gekozen voor verzending door DPD. De keuze is op DPD gevallen omdat zij bewust bezig zijn met een klimaatneutrale zending.

Voor meer informatie hierover ga je

Mocht je na het lezen van dit overzicht nog tips, vragen of opmerkingen hebben, voel je vrij om contact met mij op te nemen!

De voorkeur heeft mailen, deze lees ik meermaals dagelijks.

Emailadres:

Telefoonnummer: 0645566638

For full details click through to AWin to find out more.
Join Program