ActievandeDag.nl Affiliate Program

ActievandeDag.nl affiliate program

TradeTracker Netherlands logo

ActievandeDag.nl affiliate program by TradeTracker Netherlands

The ActievandeDag.nl affiliate program is available from the TradeTracker Netherlands affiliate network. It has been listed under the ofertas diarias y de grupo sector.

Commission rates pay up to 7.5% This program has a cookie length of 30 days.

ActievandeDag is een label van moederbedrijf Emesa (o.a. van VakantieVeilingen en VavaBid). Actievandedag.nl (en Actievandedag.be) is de dealsite die voor jou elke dag goede deals online zet. Samen met reisaanbieders, pretparken, hotels, wellness-aanbieders, restaurants en nog veel meer partners zorgen we er voor dat de alle scherpste aanbiedingen online staan! Dagelijks worden verschillende, unieke acties met een scherpe prijs aangeboden in combinatie met beperkte voorraad. De combinatie van schaarste en korting zorgt ervoor dat de consument snel beslist om de aankoop te doen wat resulteert in een goede CR en hoge eCPC!

Categorieën die ActievandeDag.nl o.a. aanbiedt zijn:

- Bungalowparken;
- Beauty en Wellness (sauna’s, wellnessovernachtingen);
- Dagje weg (dierentuin, pretparken);
- Hotels;
- Restaurants;
- Stedentrips;
- Vakantie;
- Avondje uit (musicals, concerten, festivals);
- Producten (Gadgets, gebruiksvoorwerpen);

Affiliates kunnen gebruik maken van onze XML feed, tekstlinks en dynamische banners, welke automatisch de juiste actie tonen! Daarnaast worden transacties snel gekeurd, en staat Actievandedag.nl klaar om snel in te springen op verzoeken van affiliates.

Vergoedingsmodel
Er wordt vergoed op het genereren van een sale. Vergoedingen worden toegewezen op basis van het custom attributiemodel, welke hieronder uitgelegd staat.

Opstartbonus
Indien je wilt starten met de promotie van ActievandeDag, kun je in aanmerking komen voor een opstartbonus van € 50,-. Hoe? Meld je aan via . genereer je in de eerste maand 10.000 impressies via Tradetracker, dan ontvang je € 50,- bonus. De beslissing voor het toekennen van de bonus ligt ten allen tijden bij Emesa.


Actievandedag.nl is een label van moederbedrijf Emesa. Een ander, groter label waar u deze partij wellicht van kent is Vakantieveilingen. Actievandedag.nl (en Actievandedag.be) is de dealsite die voor u elke dag goede deals online zet. Samen met reisaanbieders, pretparken, hotels, wellness-aanbieders, restaurants en nog veel meer partners zorgt ActievandeDag.nl er voor dat de allerscherpste aanbiedingen online staan! Iedere dag vind u om middernacht unieke deals die u vanaf dat moment kan boeken of kopen.
For full details click through to TradeTracker Netherlands to find out more.
Join Program
ActievandeDag.nl screenshot
www.actievandedag.nl

What is the commission rate for the ActievandeDag.nl affiliate program?

Commissions start from 7.5%.

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the ActievandeDag.nl affiliate program in Netherlands.

How do I join the ActievandeDag.nl affiliate program?

In order to apply to the ActievandeDag.nl affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TradeTracker Netherlands .