MusicShopEurope.com Affiliate Program

MusicShopEurope.com affiliate program

TradeTracker Netherlands logo

MusicShopEurope.com affiliate program by TradeTracker Netherlands

The MusicShopEurope.com affiliate program is available from the TradeTracker Netherlands affiliate network. It has been listed under the música, vídeo y dvd sector.

Commission rates pay up to 8% This program has a cookie length of 100 days.

MusicShopEurope.com is een webshop gespecialiseerd in bladmuziek, lesmateriaal, DVD’s, CD’s en kleingoed. De webshop bestaat sinds 2014. Met meer dan 300.000 items in de database, is MusicShopEurope.com één van de grootste bladmuziekwinkels in de Benelux.

MusicShopEurope.com heeft voor haar affiliate partners een uitgebreide productfeed beschikbaar van de best verkopende artikelen, welke gegarandeerd opvallen bij potentiële kopers. Bij de productpagina’s staan altijd goede plaatjes en vaak uitgebreide beschrijvingen.

Voor vragen en speciale verzoeken kunt u contact met opnemen met MusicShopEurope.com via het ticket systeem van TradeTracker.
_______

Een aantal belangrijke redenen om te winkelen bij MusicShopEurope.com:

Eenvoudig bestellen
U bent slechts een paar klikken verwijderd van de kassa. Zodra u de gewenste artikelen heeft gevonden kunt u ze toevoegen aan de winkelmand. Voltooi uw aankoop op MusicShopEurope.com in vier eenvoudige stappen.
Snelle levering
MusicShopEurope.com maakt gebruik van een geavanceerd warehouse management systeem om ervoor te zorgen dat de meeste artikelen binnen 24 uur na een bestelling worden verstuurd.
Gratis verzending
MusicShopEurope.com streeft naar betaalbare en tijdige leveringen wereldwijd. Bestellingen boven een bepaalde waarde worden gratis verzonden. Zo ontvangt u uw bestelling tijdig en voor de juiste prijs!
Click & Collect
Met de gratis Click & Collect service, kunt u de bestelling online plaatsen en afhalen bij de muziekwinkel bij u in de buurt.
Docdata
MusicShopEurope.com maakt gebruik van de diensten van Docdata om de veiligheid van de online-betaling te garanderen. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alle betalingen veilig worden verwerkt met behulp van uw eigen bank in een vertrouwde omgeving.
Ruime keuze
MusicShopEurope.com is dé leverancier van muziek en accessoires. Met meer dan 300.000 producten online en miljoenen artikelen voorraad, levert MusicShopEurope.com dagelijks duizenden producten vanuit de drie distributiecentra.
Tevredenheid gegarandeerd
MusicShopEurope.com wil dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom kunt u bij MusicShopEurope.com elk product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.
Uitstekende service
MusicShopEurope.com streeft ernaar om de beste klantenservice te bieden. Het team van meertalige experts is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar via e-mail, telefoon, fax of per post.

Music Shop Europe is dé webshop voor bladmuziek, geschenken en muziekaccessoires. Voor alle muziekstijlen, voor elk instrument en elke moeilijkheidsgraad, Music Shop Europa wil elke muziek maker dienen!
For full details click through to TradeTracker Netherlands to find out more.
Join Program
MusicShopEurope.com screenshot
www.musicshopeurope.com

What is the commission rate for the MusicShopEurope.com affiliate program?

Commissions start from 8%.

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the MusicShopEurope.com affiliate program in Netherlands.

How do I join the MusicShopEurope.com affiliate program?

In order to apply to the MusicShopEurope.com affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TradeTracker Netherlands .