BETA
Belvilla ES Affiliate Program

Belvilla ES Affiliate Program

Does Belvilla ES have an affiliate program?

Yes, the Belvilla ES affiliate program is available from the AWin affiliate network.
Belvilla ES screenshot
https://www.belvilla.es/

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Belvilla ES affiliate program in Spain. Other regions also might be available for this program. You should contact the administers of the program to find out more.

How do I join the Belvilla ES affiliate program?

In order to apply to the Belvilla ES affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of AWin . Details of each program and the network are shown below, along with links to each program. Even if you are a member of these networks already, just click through to the program, login and join.

AWin logo

Belvilla ES affiliate program by AWin

Programma omschrijving

Belvilla is met ruim vijfendertig jaar kennis en ervaring uitgegroeid tot één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven ruim 660.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de vakantiehuizen van Belvilla. In totaal komt dit neer op ruim 4,5 miljoen overnachtingen per jaar. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure.

Bij Belvilla hebben consumenten een ruime keus uit 27.000 unieke, online boekbare vakantiehuizen voor alle soorten vakanties in 24, voornamelijk Europese, landen. Met een Belvilla is de consument verzekend van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla voor een onvergetelijke vakantie: Belvilla heeft namelijk een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is.

De vakantiehuizen worden persoonlijk beoordeeld volgens strikte criteria, door specialisten in huis en inkopers ter plaatse die de regio goed kennen, alvorens ze aan het aanbod van Belvilla toegevoegd worden. De kwaliteit wordt continue bewaakt samen met huiseigenaren. Daarnaast speelt feedback van gasten natuurlijk ook een belangrijke rol. In de bedrijfsvoering streeft Belvilla ernaar om de allernieuwste technieken op een breed vlak toe te passen.

Waarom Belvilla?

Beste website 2013 in de Travelbranche

Zoover winnaar in 2014 en 2016

Ruim 27.000 vakantiehuizen in 24 landen

5 zekerheden: Alle Belvilla's gecontroleerd, ruim 35 jaar tevreden ervaring, een hoge klanttevredenheid (8,4), een passende Belvilla voor iedereen en betrokken en bereikbare service 24/7

Publisher voordelen

Hoge orderwaardes

Commissies tussen de 5.5% en 7.5%, afhankelijk van de performance van de publisher

Commissies tussen de 2% en 3% voor kortingscode partijen, afhankelijk van de performance van de publisher

Persoonlijk advies en gerichte acties

Hoge naamsbekendheid, dus kans op sales is groot

Cookietijd: 30 dagen

Datafeed beschikbaar

Snelle keuring

De commissie wordt berekend over de basis huurprijs (excl. bijkomende kosten, incl. eventuele kortingen) zoals de consument dit aan Belvilla betaald.

Voor kortingscode publishers gelden afwijkende vergoedingen.

Test-boekingen Belvilla

Belvilla heeft op de website een speciale filter voor waarmee je test-boekingen kunt doen. Bij het boeken van een testhuis kun je de boeking stoppen op de bevestigingspagina, de sale komt door, en de order wordt die nacht weer verwijderd.

Email voorwaarden:

Het versturen van commericiele uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool, deze is beschikbaar via de toolbar “hulpmiddelen” en daarna “goedkeuringen e-mailcampagne”, in het geval van een engelse  account is hij te vinden onder “Toolbox” daarna “Email Campaign Approvals”

Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.

De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.

De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.

For full details click through to AWin to find out more.
Join Program