Bambulah.com Affiliate Program

Bambulah.com affiliate program

TradeTracker Netherlands logo

Bambulah.com affiliate program by TradeTracker Netherlands

The Bambulah.com affiliate program is available from the TradeTracker Netherlands affiliate network. It has been listed under the hogar y jardín sector.

Commission rates pay up to 8.5% This program has a cookie length of 100 days.

Bambulah Luxe Klamboes - Dutch Design, handmade in Bali. De klamboes van Bambulah combineren ultieme bescherming met een iconische stijl!

Bambulah maakt Luxe & Duurzame klamboes.
De eeuwenoude klamboe is opnieuw ‘ontworpen’ door Bambulah met als uitgangspunt het verenigen van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen.
Bambulah maakt gebruikt van micro-polyester, 100% organisch katoen, stevig canvas en zelfs puur zijde.

Hoogwaardige materialen zijn cruciaal, maar het is niet het enige wat Bambulah klamboes onderscheidt. De klamboes worden veelal met de hand gemaakt op Bali door ambachtslieden met ongelooflijk vakmanschap. Er is veel aandacht besteed aan de kleinste details. Hierdoor valt de professionele kwaliteit van het naaiwerk en de prachtige afwerking van elke klamboe op.

Alle 40 verschillende modellen in het assortiment zijn zorgvuldig ontworpen door Bambulah. Stuk voor stuk zijn het unieke, handgemaakte klamboes! Bambulah heeft momenteel met haar 40 verschillende modellen de meest uitgebreide collectie luxe klamboes voor zowel binnen als buiten.

Bambulah's visie van de perfecte klamboe is de ultieme combinatie van Bescherming & Stijl verenigd in een Duurzame productie. Onderdeel van de duurzaamheid is 'Het Bambulah Bos'. Het grootste deel van de productie vindt plaats in Bali. Door een bos aan te planten in Indonesië wil Bambulah iets teruggeven aan het land en haar prachtige natuur. Wanneer een Bambulah klamboe verkocht wordt, kan een klant een boom in het bos adopteren voor slechts €1 en virtueel een boom planten. Bambulah doneert de overige €2,50. Zo worden de klanten van Bambulah betrokken bij dit prachtige project.

USP's Bambulah
• Bambulah maakt gebruikt van micro-polyester, 100% organisch katoen, stevig canvas en zelfs puur zijde;
• Er zijn 40 verschillende modellen;
• Wanneer een Bambulah klamboe verkocht wordt, kan een klant een boom in het bos adopteren voor slechts €1 en virtueel een boom planten. Bambulah doneert de overige €2,50.
Bambulah ontwerpt, produceert en verkoopt een reeks unieke klamboes van hoge kwaliteit polyester, katoen, canvas en zijde. De combinatie van Functionaliteit, Stijl en Duurzaamheid vormen de basis van elke klamboe binnen het assortiment van Bambulah. Een echt duurzame luxe klamboe die elke slaapkamer omtovert.
For full details click through to TradeTracker Netherlands to find out more.
Join Program
Bambulah.com screenshot
www.bambulah.com

What is the commission rate for the Bambulah.com affiliate program?

Commissions start from 8.5%.

What countries can I promote this program in?

At minimum and depending on network you should be able to promote the Bambulah.com affiliate program in Netherlands.

How do I join the Bambulah.com affiliate program?

In order to apply to the Bambulah.com affiliate program you usually need to be a direct member of the program, or a member of TradeTracker Netherlands .