Bergsportreizen.nl Affiliate Program

Door deel te nemen aan bergsportactiviteiten georganiseerd door Bergsportreizen, krijgen reizigers de kans om de beste berggebieden en plekken te ontdekken. De activiteiten worden geleid door gediplomeerde instructeurs en gidsen en er worden kleine groepen gevormd. Bergsportreizen biedt reizen en cursussen tegen zeer scherpe prijzen aan omdat het geen winstoogmerk heeft. Door te profiteren van de deskundige begeleiding en het aanbod van Bergsportreizen, zullen de deelnemers onvergetelijke ervaringen hebben tijdens hun bergsportreizen.

The affiliate program for Bergsportreizen.nl is available through TradeTracker.

bergsportreizen-nl-affiliate-program screen shot
Apply via TradeTracker NL

What are the Features and Benefits of this Program?

Bergsportreizen.nl is de grootste specialist voor bergsportreizen in Nederland en maakt deel uit van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV). Het heeft een ruim aanbod aan activiteiten voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers. Van eendaagse workshops tot meerdaagse cursussen of mooie reizen naar afgelegen berggebieden, er is voor alle leeftijden en niveaus wel een reis te vinden.

Naast bergsportactiviteiten organiseert Bergsportreizen ook cursussen en reizen in andere disciplines zoals mountainbiken en canyoning. Er worden activiteiten georganiseerd in de mooiste en meest exclusieve gebieden. De groepen worden klein gehouden, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en de deelnemers gemakkelijk contact maken met anderen.

De reizen, cursussen en workshops worden begeleid door gediplomeerde buitenlandse gidsen, Nederlandse instructeurs of tochtleiders met ruime alpiene ervaring. Ook worden veel van de activiteiten georganiseerd en uitgevoerd door gemotiveerde leden. Bergsportreizen heeft geen winstoogmerk en biedt reizen en cursussen aan tegen scherpe prijzen.

De NKBV houdt zich al meer dan 115 jaar bezig met bergsport en heeft meer dan 60.000 leden. Bergsportreizen behoort tot de NKBV en organiseert activiteiten voor mensen met een passie voor bergsport. Het biedt een groot aanbod aan activiteiten aan met deskundige en professionele begeleiding.

What commission can I earn promoting the Bergsportreizen.nl affiliate program?

Commission is available at a rate of 14%. Additionally, flat commission is fixed at 6.30.

Who offers the Bergsportreizen.nl affiliate program and how can I join?

The Bergsportreizen.nl partner program is available through TradeTracker. Some of the details are listed below.

Are there any similar or alternative programs to the Bergsportreizen.nl Affiliate Program to promote?

Here are some alternatives to the Bergsportreizen.nl Affiliate Program.