Kabelmix Affiliate Program

Door partner te worden van Kabelmix krijg je toegang tot de grootste speler op de markt voor originele Apple en Samsung accessoires. De producten van hoogstaande kwaliteit zijn afkomstig van gecertificeerde leveranciers en zijn gegarandeerd origineel - tenzij anders aangegeven in de titel. Bovendien biedt Kabelmix hoge commissies van minimaal 6% en hogere individuele commissies voor top publishers. Je krijgt snelle uitbetalingen en een cookietijd van 30 dagen. Dit maakt Kabelmix de ideale partner als je op zoek bent naar hoog kwalitatieve, originele accessoires met snelle levering en hoge commissies.

The affiliate program for Kabelmix is available through Awin.

kabelmix-affiliate-program screen shot
Apply via Awin

What are the Features and Benefits of this Program?

Kabelmix is de grootste speler op de markt voor Apple en Samsung accessoires. Ze bieden een breed assortiment aan kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Kabelmix is een van de weinige aanbieders die originele opladers aanbiedt tegen de scherpste prijs mogelijk. De meeste producten zijn origineel, tenzij anders aangegeven in de titel met (OEM). Deze accessoires zijn afkomstig van gecertificeerde leveranciers en zijn van de hoogste kwaliteit.

Andere bedrijven kunnen op een andere manier werken, wat kan resulteren in namaak (copy) accessoires die veel problemen kunnen veroorzaken met zowel de batterijduur als de laadconnector. Dit onderscheidt de opladers, kabels en accessoires van Kabelmix ten opzichte van andere aanbieders. Ze bieden hoge commissies van minimaal 6%, hogere individuele commissies voor top publishers en een snelle uitbetaling met een cookietijd van 30 dagen.

Who offers the Kabelmix affiliate program and how can I join?

The Kabelmix partner program is available through Awin. Some of the details are listed below.

Are there any similar or alternative programs to the Kabelmix Affiliate Program to promote?

Here are some alternatives to the Kabelmix Affiliate Program.